深圳桑拿又一个靓相头既佻皮妹⋯开心到呢

蒲神 发表于 2017-7-21 20:54:08 | 显示全部楼层 |阅读模式
活泼佻皮既湖南妹妹,囡囡话99年生,约160高左右挂,B波仔有d揸手,动静似够晒可爱,一入房已经表演得好跳脱,送上大车一架,会不停说笑又识讲野凼人,问我食左饭未,我话未,渠就俾只手话让我先吃一点,甜到呢,言谈间觉得囡囡有d台妹feel,讲野嗲人个阵有台式腔既尾音,逗得老金几开心,为沉重既一天添上不少欢乐气息。囡囡会主动帮手除衫,但我一向钟意自己搅掂,自行解甲仲快手,快快揽住囡囡去净身,侍浴期间笑声不断,呀真系佩服囡囡天生系乐天派黎,系浴室都同渠玩左好耐,渠侍浴有够仔细,洗左好耐,渠帮我冲时我又帮渠洗下,不亦乐乎,玩玩下都真系怕过钟快快手冲完出去做正事。老规矩照旧我慢慢锡下囡囡,望下囡囡笑起上黎几靓几甜冧死老金,偶尔又会表现出小少少淫底同挑逗眼神,同正常个时既表现好大对比,好享受我锡渠妹妹,会打震又捉实我手又将我手捉去揸胸,从下望上去又见到享受既眼神⋯呢个moment好正架!囡囡话受不了,想要小金放进去,掉转俾囡囡施展吹奏技巧,少新手feel,吹功只属初中级,不过胜在好好feel,令小金持续性硬如铁,差不多就同囡囡黎个眼神交流,囡囡都好醒目,即刻帮手上自备既杜air,小穴算紧,包到小金好实,先女上抱住囡囡又打下pat pat啪到好爽,坐起身一路un一路揽住囡囡车天车地,顺势又挂几下股,算轻身又几好挂,放返落床继续活塞活动,过左几十秒之后小金充满血呢一刻要爆啦,一泄全部射晒入袋,完满既一Q,好耐无试过全程keep住笑咁过,笑住入房,爽住出房,诚意推介,今日第一日,早食早享受,再一次多谢刘特首推介!
194445d733gt9bf4h37ft4.jpg 194447ntttd7ngtmmswink.jpg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

liudapao 发表于 2017-7-22 17:47:19 | 显示全部楼层
fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nft 发表于 2017-7-26 21:13:45 | 显示全部楼层
哪一家啊有联系方式吗

X鬼X 发表于 2017-8-10 15:36:17 | 显示全部楼层

claude123 发表于 2017-8-12 20:01:42 | 显示全部楼层
Iihhbihibuihbi

claude123 发表于 2017-8-12 20:02:27 | 显示全部楼层
联系方式有么?

孤独的小男孩 发表于 2017-8-13 01:10:11 | 显示全部楼层
联系方式啊,怎么都不分享

fantiejun 发表于 2017-8-27 23:56:46 | 显示全部楼层

piglet1210 发表于 2017-9-21 21:59:04 | 显示全部楼层

多謝師兄分享

595977649yan 发表于 2017-9-27 23:56:35 | 显示全部楼层
zgzvzbzbbzvzbvzvz