体验莞式HD11激戰34E大波版智孝,現場真淫相報告

蒲神 发表于 2017-7-21 20:48:25 | 显示全部楼层 |阅读模式
早排SZ乌云密集,天气恶略,民怨四起,大家都冇啖好食 。近日经小弟连日夜观星象 ,发现乌云已渐散去,万物更新,此乃大喜之兆 。所以就择埋个吉日,北上 X交转运!咁岩见到我之前主场HD呢期做特价,即刻试下book之前好难book既大波宋智孝 ,点知都系好full,但饿左咁耐,呢排又成日睇running man,真系好想会下呢个智孝,赶d就赶d啦,收工即刻过去上佢尾鐘
收工先黎落狗屎,一心掛住智孝,羊都唔理直奔HD 。上到去湿鬼晒,拿拿声示意约左11号,就去冲凉入房。去到先知个场最近装修过,更加乾净企理 。等既期间,突然d担心,惊女女尾鐘会唔会太累,服务会打折咁 。但冇耐,女女就敲门入黎。哗,真系靚女 。其实之前我黎呢度既时候已经见过呢个11号,但果阵净系睇到侧面同背面,但已经觉得呢条女好正,身材白滑高挑,女神咁款 。依家有机会近距离睇清楚,女女真系样貌清纯,侧面睇同笑起上黎真系有d似智孝,但就大波好多,童顏巨乳,真系斋睇都硬 。
女女一行埋黎,我就即刻一手揽住佢,同佢讲下笑 :智孝,你為甚麼时候来中国的?昨天才在电视看你撕名牌!女女就笑晒口咁问我系咪真系似,佢好多熟客都系咁讲,智孝好靚,似佢就好,多谢晒咁 。如是我地就借呢个话题破冰成功,大家倾住计,气氛融洽。
Part1,女女力水唔错,仲识按埋脚,真系按得几舒服。见按咁好,咪问下女女系咪正骨出身,点知原来女女只系钟意出去按,觉得舒服就番黎帮客人照办咁按,活学活用真抵讚 。同埋女女都几细心,头先淋雨有d冻亲打左个乞嗤姐,女女即刻话帮我教番细个冷气,仲话等阵比d温暖我 ,warm到呢,女朋友feel满分。
Part2,女女解甲,34E大波波即刻成对跌出黎,又大又挺,手感一流 。最难得就系,女女大波得黎仲要细lin细云,粉红色乳头 ,真系可遇不可求。女女对波够大又软先黎,用黎做漫游真系一流,由下到上再到番下,推得鬼死咁舒服 。之后女女就含水做背刮沙,慢慢咁锡匀我每一寸肌肤,成个背当堂乾净晒 。细佬呢个时候真系顶唔紧,硬到吉穿床,即刻转身放鬆下 。点知女女唔肯放过我,一对巨胸压落黎,由下而上,醒埋个洗面奶比我 ,真系气都透唔到。难得遇极品巨乳,即刻示意同女女玩乳胶漆。女女夹肠技术麻麻,但胜在硬件搭救,一对34E白滑巨乳完全包裹住我条巨龙,感官一流 。见到女女对波咁正,我都忍唔住反客為主,转番男上慢慢玩弄对警鐘胸。女女对波真系好好揸,好鬼软熟,lin头细细方便食用,一边揸波食lin,一边玩弄女女既妹妹,玩到佢成个妹妹都湿鬼晒 。女女仲笑我好似仲识服务,搞到佢唔好意思咁话。既然女女都开到口,咁我就乖乖训番系度等你服侍,女女吹功一流,而且真系认真,每一个部分都好用心慢慢含,慢慢锡,一d都唔求其 。而且吸啜节奏同停顿都把握好好,吹到我叫晒救命。吹吹下女女自动波转过黎同我玩69,咁我当然唔客气一路摸住佢对靚脚,一路打井,闻到泉水正常就即刻黑舌一番 ,十分过癮。但因為太鐘意女女对大波,最后决定企起度,居高临下忘住女女个正body,亲按女女个头,加快抽插,如此前后数百下,完美爆发 。射完后女女仲即刻同我含水清洁,敏感到我差d企唔稳,跪系度 。
194855cbhls8kbshntkn8h.jpg 194901ntj439j9b7qp39tl.jpg 194836gc3j55tt5w8s88g4.jpg 194833wucyfnntnnhvn9ty.jpg 194858ldtx1lfryyrxyrfu.jpg 194843z9myl7oxk79b5dz0.jpg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

liudapao 发表于 2017-7-22 17:48:24 | 显示全部楼层
fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

change2016 发表于 2017-7-23 14:02:11 | 显示全部楼层
谢谢分享谢谢分享谢谢分享

zhangsan98 发表于 2017-7-23 19:41:56 | 显示全部楼层

aaaymj 发表于 2017-7-25 13:50:04 | 显示全部楼层
有无联系方式?

kingjames 发表于 2017-7-26 00:14:20 | 显示全部楼层
vbrhffnfnrhg

你好牛 发表于 2017-7-29 01:21:28 | 显示全部楼层
恐龙默默哦

123se 发表于 2017-8-6 08:13:40 | 显示全部楼层

chanmangei 发表于 2017-8-6 14:16:19 | 显示全部楼层
what thefuck

bibo 发表于 2017-8-17 23:20:04 | 显示全部楼层