LW#6,36F巨乳控請留步,穩咗好耐的歐美系身材+狂野口爆

admin 发表于 2017-11-1 13:06:27 | 显示全部楼层 |阅读模式
出嚟玩,多數都選LW,貪距係酒店入邊,夠曬乾淨企理。
前個排LW內部裝修,今次上去就約咗6號Cherry,睇相波夠大,加WX傾咗幾句都好熱情,直覺話我知,哩件係好嘢。

LW裝修之後仲有大鏡房,不過今次冇試。入到房等6號,好快就到,顏值有7-8分,睇個人口味,165左右走肥,OL裝,主動打招呼問好,唔係高冷個種。

PART1
讓我十分驚喜,小弟出嚟玩唔算多,但Cherry可能係我遇到過PART1最認真的JS,手法力度都交足功課,直情好似正骨甘舒服。問距,原來以前認認真真學過,不過最重要都係服務心態,有點JS求企捶兩下就算,Cherry就絕對唔會敷衍了事,中意PART1噶師兄更加唔好錯過!

PART2
Cherrybra之後,36F巨乳展露眼前,好難相信以前只有系歐美AV入邊先有的巨乳,今日可以任我擺佈。渣落去好有分量,好彈手,簡直不能一手掌握。
PART2服務一樣滿分,賴耳仔瀬奶頭絕對有,上路碰碰車,不過我個人對上路無所謂,各位師兄可以爭取下有冇利息,中路波餅任食,下路乾淨冇味。我中意玩臀,Cherry都冇怨言一切姿勢滿足。
吹奏環節換咗兩三個姿勢,Cherry依然馬力十足,允到我好似AV男主甘有成就感,一邊眼神望住我,一邊仲要抓住我只手去渣距36F巨乳,夠曬淫蕩。
最後女上男下磨棒,好似真係插咗入去甘,眼見巨乳搖晃,榮獲最佳視覺效果,交低億萬子孫。清潔完之後Cherry仲翻黎幫我松腿,足鐘走人。

總結,Cherry可謂乳控福音,而且仲要唔系肥到大個種,穩咗好耐先穩到黎種歐美系身材。最重要Cherry服務心態超好,每個環節都做到足,距話每日就做8個客,個個足鐘,今時今日甘噶服務態度,抵距100分。
121525w0q0lnh735a3sq7n.jpg 121522vagx8h6h7xhasxga.jpg
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

mmwzjw 发表于 2017-11-1 13:47:18 | 显示全部楼层

fantiejun 发表于 2017-11-1 14:30:00 | 显示全部楼层

zs10081008 发表于 2017-11-1 14:50:15 | 显示全部楼层

coolyorkie 发表于 2017-11-1 16:22:42 | 显示全部楼层

joidfi 发表于 2017-11-1 16:45:35 | 显示全部楼层

1369984 发表于 2017-11-1 19:23:44 | 显示全部楼层

睡不醒的鱼 发表于 2017-11-1 20:03:46 | 显示全部楼层

489585562 发表于 2017-11-1 23:25:48 | 显示全部楼层
厉害了我的哥

Letav123 发表于 2017-11-2 08:18:16 | 显示全部楼层